Jouw verlies doet ertoe

Wie ben ik?

Ik ben Kirsten Heetkamp. Ik ben al 16 jaar werkzaam als verloskundige in Den Haag. Ook ben ik verlieskundige en doe ik promotie onderzoek binnen de verloskunde.

Als verloskundige heb ik te maken met mensen en hun zwangerschapsverlies. Dit verlies kent vele vormen. Verlies na een miskraam, een zwangerschapsafbreking of het overlijden van een voldragen kind vlak voor, tijdens of net na de bevalling. Ik voelde de passie om mensen te begeleiden bij het omgaan met hun zwangerschapsverlies.

Ik merkte dat sommige mensen het moeilijk vinden om om te gaan met hun zwangerschapsverlies. Het verlies wordt weggestopt omdat de omgeving vindt dat er nu lang genoeg om is gerouwd. Of de gedachten dat er al een gezond kind rondloopt of weer groeit in je buik zorgt ervoor dat je denkt dat je geen rouw mag ervaren na een miskraam of ander verlies. Echter in de loop van de tijd merk je toch dat het wegstoppen van het zwangerschapsverlies je kan belemmeren in het dagelijks leven.

Ik vind het in de begeleiding belangrijk dat je zult merken dat je verlies en de emoties er mogen zijn. Wat je er zelf, je omgeving of de maatschappij ook van vindt.

illustratie-op-wit-kirsten
illustratie-op-grijs-hart-steen

Hulp in het aankijken van je verlies

Graag wil ik je helpen in de verweving van je zwangerschapsverlies, zodat je met vertrouwen richting de toekomst kan gaan.

De methode die ik gebruik is al bij veel vrouwen en mannen effectief gebleken. Ik hoop dat ik je kan helpen in je persoonlijke groei met je verlies.

Wil je meer weten, neem dan vrijblijvend contact met me op. We kunnen dan samen onderzoeken of ik wat voor je kan betekenen.

Ik ben gecertificeerd verlieskundige via Centrum voor Verborgen Verlies en gecertificeerd miskraam- en abortuscoach via Miskraambegeleiding Nederland.

 

certificaat-miskraam-begeleiding-nederland