Jouw verlies doet ertoe
Hulpverlener
Als toegewijde hulpverlener kennen we het bijna allemaal. Je bent betrokken bij een heftige gebeurtenis in je werk. Het verlies van een patiënt, een andere uitkomst dan die je graag gewild had voor de patiënt, verbaal geweld, een klacht. Er is een secundair verlies ontstaan.
Soms is er tijd om dit te bespreken met je collega’s, partner, vrienden, maar ook heel vaak ga je gewoon weer door met je dagelijkse bezigheden op het werk. Je stopt het weg in je ‘rugzak’.
Is dit wegstoppen wel de beste manier om om te gaan met het verlies wat je in je werk hebt geleden? Jaren later kan de casus weer terugkomen in je gedachten. Had je het op dat moment misschien anders moeten doen? Of misschien ga je ineens anders werken, terwijl dit eigenlijk niet bij je past. Je merkt dat je meer vermoeid bent, minder plezier ervaart in je werk. Je wilt misschien wel een carrièreswitch maken.
Of je nu worstelt met rouw, compassiemoeheid of behoefte hebt aan zelfzorg, ik sta voor je klaar. Samen werken we aan het versterken van jouw veerkracht en het herstellen van balans in jouw leven. Ik heb dit zelf gedaan en gun het jou ook!
Neem vandaag nog contact met me op voor een vrijblijvend gesprek. Jij verdient het om de steun te krijgen die je nodig hebt.
Een verlieservaring op je werk
Een verlieservaring op je werk kan veel invloed op je hebben. Mocht je merken dat dit voor jou geldt? Neem dan contact met me op. We kunnen samen kijken naar dit verlies en het betekenis laten geven in je leven. Het verlies/ trauma is een levenservaring die je ook iets leert. Het vormt je. Laat me je hierin begeleiden.
Wil je meer weten? Bel of mail me voor een vrijblijvende kennismaking.
De begeleiding kan zowel fysiek als online.